Συνεχίζουμε τον αγώνα! Όλοι στην 24ωρη απεργία στις 27/5!

Συνάδελφοι με τον αγώνας μας έχουμε ήδη καταφέρει τις πρώτες νίκες, όμως η εταιρεία συνεχίζει με τον γνωστό της τρόπο για να αυξάνει συνεχώς τα κέρδη της.

Προχωράει σε downsizing, σε πολύ ψηλούς στόχους που δεν πιάνονται, καθημερινές απολύσεις, αναγκάζει συναδέλφους σε παραίτηση λόγω της μεγάλης εντατικοποίησης. Την ίδια στιγμή για τους περισσότερους από μας ο μισθός που παίρνουμε δεν φτάνει ούτε το μισό μηνά και όλα αυτά γίνονται για να τσεπώσουν περισσότερα κέρδη.

Ενώ η εταιρεία κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει τη διαπραγμάτευση συλλογικής σύμβασης, βάζει τείχος στα δίκαια αιτήματα μας, θέλει να περιορίσει την δράση μας, προσπαθεί να μας έχει απομονωμένους, να μην συζητάμε, να μην αγωνιζόμαστε, εμείς της δείχνουμε ότι αυτό δεν μπορεί να το πετύχει! Έχουμε πια το σωματείο μας, είμαστε οργανωμένοι και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα αφεντικό να μας κλείσει το στόμα.

Εμείς απαντάμε λοιπόν με απεργία στις 27 Μαΐου και συνέλευση την ίδια μέρα, για να συζητήσουμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω, ανάλογα και με την απάντηση της εταιρείας στα δίκαια αιτήματά μας, μέχρι τότε όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Διοργανώνουμε Πάρτυ Αλληλεγγύης στις 31/5 για τη στήριξη του αγώνα μας! Για να μπουν περισσότεροι συνάδελφοι στη μάχη, για να μη μείνει κανένας μόνος, μέχρι τη τελική νίκη!

Στις πιέσεις και στην προσπάθεια εκφοβισμού από την Teleperformance, απαντάμε με πιο δυνατό Σωματείο Εργαζομένων Teleperformance! Βοηθάμε όλοι να έρθουν εκατοντάδες νέα μέλη μέσα στις επόμενες ημέρες! Στηρίζουμε τις δράσεις του, τις μαζικές περιοδείες του σωματείου σε όλα τα κτίρια, τις συσκέψεις του σωματείου με όλα τα τμήματα (αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο site του σωματείου).

Διεκδικούμε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με 20% αύξηση για όλους τους άμεσα, κανένας συνάδελφος άνεργος, απορρόφηση όλων των συνάδελφων έγκαιρα σε άλλο τμήμα, κανείς δεν μένει απλήρωτος!

Είμαστε ενωμένοι, κανείς δεν είναι μόνος του!
Όλοι μαζί δυναμώνουμε τον αγώνα μας!
Τα αιτήματά μας είναι δίκαια, θα τα πετύχουμε, θα νικήσουμε!

Συνεχίζουμε τον αγώνα! Όλοι στην 24ωρη απεργία στις 27/5!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top