ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΕΤΗΠ & ΣΕΤΕΠ

Πειραιάς, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, 2024

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για όλους εμάς τους σημερινούς και μελλοντικούς εργαζόμενους της Teleperformance, καθώς και πρώην εργαζόμενους που παρακολουθούν στενά τον αγώνα μας και καθημερινά εκφράζουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους.

Σήμερα ο αγώνας μας πέτυχε μια σημαντική νίκη για τα τηλεφωνικά κέντρα στην Ελλάδα, στέλνοντας παράλληλα ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στους εργαζόμενους της Teleperformance σε 95 Χώρες. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι οι εργαζόμενοι της Teleperformance ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν επίσημα το δικό τους σωματείο, σε επίπεδο εταιρείας, που θα εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους της Teleperformance.

Η προσωρινή διοίκηση  που έχει εκλεγεί από τους υπογράφοντες θα έχει την αρμοδιότητα να εγγράψει μέλη και να προετοιμάσει τις επικείμενες εκλογές, προκειμένου να αναδειχθεί η αντιπροσωπευτική ηγεσία του ΣΕΤΕΠ, Συνδικάτο Εργαζομένων στην Teleperformance. Το ΣΕΤΕΠ, θα είναι το εφόδιο, για όλους τους μελλοντικούς αγώνες των Εργαζομένων στην Teleperformance. Το ΣΕΤΕΠ θα είναι το χέρι που θα οργανώσει τον αγώνα των εργαζομένων και θα ηγηθεί των συλλογικών διαπραγματεύσεων ως ίσοι μεταξύ ίσων με τη διοίκηση Teleperformance. Μέσα από το παράδειγμά μας στεκόμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων άλλων εταιρειών τηλεφωνικών κέντρων που θέλουν να δημιουργήσουν σωματεία στις εταιρείες τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Teleperformance να συσπειρωθούν στις γραμμές της δικής τους δημιουργίας, του δικού τους σωματείου. Να το δυναμώσουν, να διαφυλάξουν τον ταξικό προσανατολισμό και τον διεθνισμό του και να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των αγώνων για τα επόμενα χρόνια.

Κανένας υπάλληλος της Teleperformance, δεν θα νιώσει ποτέ ξανά μόνος, κανείς δεν θα νιώσει ποτέ εύκολα αναλώσιμος και φόβο στην απομόνωση της τηλεργασίας. Τώρα είμαστε πιο έτοιμοι να οργανώσουμε μια Επιτυχημένη και Μαζική Απεργία που δεν έχει ξαναδεί ο Τομέας Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα!

Ενωμένοι Αγωνιζόμαστε για Συλλογικά Δικαιώματα

Κοινή ανακοίνωση από ΣΕΤΗΠ & ΣΕΤΕΠ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top